Zarabiaj na produktach Betterware! Zostań konsultantką! |
![]() ![]() |
Zarabiaj na produktach Betterware! Zostań konsultantką! |
Oct 5 2009, 10:39 AM
|
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 8 Dołączył: 3-October 09 Użytkownik nr: 323 |
W końcu coś innego!
Produkty, które ułatwiają codzienne domowe czynności! Zarabiaj na ich sprzedaży! Pomyśl nareszcie o sobie! Zmień swoje życie w 2 minuty! Tyle zajmuje rejestracja! Zostań konsultantką Betterware! Wejdź na stronę www.bwlib.home.pl/kat/c509fin_.pdf i zobacz najnowszy katalog. Tutaj obowiązują proste i jasne zasady, bardzo podobne jak w Avon czy Oriflame: - zarabiasz 23% na czysto z każdej sprzedanej rzeczy - realizujesz atrakcyjny plan marketingowy - masz odroczony termin płatności - 14 dni - przysługują Ci dodatkowe rabaty przy rozbudowie grupy nawet do 15% - masz gwarancja jakości - czyli możliwość zwrotu produktu, jeżeli nie spełnia on Twoich oczekiwań (30 dni - dla przedstawiciela, 14 dni dla klienta) - możesz uczestniczyć w bezpłatnych szkoleniach marketingowych - jako nowa konsultantka otrzymujesz prezenty w programie Łatwy Start - bierzesz udział w licznych akcjach promocyjnych i rekrutacyjnych - masz nielimitowany czas pracy i zarobki - nie ryzykujesz – możesz tylko zyskać (wiem, brzmi dziwnie, ale to fakt!) - zamówienia możesz składać w dowolnym terminie i w dowolnej częstotliwości, nie ma obowiązku robienia tego co miesiąc czy co katalog, po roku nie składania zamówień umowa automatycznie wygasa bez żadnych konsekwencji - JEDNORAZOWA opłata wpisowa wynosi TYLKO 9,90 zł Jeśli szukasz alternatywy dla sprzedaży kosmetyków, to właśnie jest oferta dla Ciebie. NAPISZ DO MNIE, jeśli jesteś zainteresowana: aniaol@tlen.pl; gg: 8453063 P.S. Z góry przepraszam mężczyzn, że piszę jak do kobiety, ale większość konsultantek to Panie, co nie oznacza jednak, że Panowie nie są mile widziani:)
Załączone pliki
|
|
|
|
Dec 1 2009, 08:44 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 8 Dołączył: 3-October 09 Użytkownik nr: 323 |
JEDNORAZOWA opłata wpisowa wynosi TYLKO 9,90 zł
- pierwszy prezent w programie Łatwy Start to wieszak na banany i winogrona - co miesiąc nowa promocja, więc ogłoszenie samo w sobie nie traci ważności Zostań konsultantką Betterware! Wejdź na stronę www.bwlib.home.pl/kat/609.pdf i zobacz katalog na listopad/grudzień. NAPISZ DO MNIE, jeśli jesteś zainteresowana: aniaol@tlen.pl GG 8453063 A wszystkich, którzy lubią błyszczeć lub sprawiać by inni błyszczeli zapraszam na http://www.brincos.pl
Załączone pliki
butelki_na_ocet_i_oliw__.jpg ( 10.1K )
Suma pobrań: 0
foremki_na_choink__.jpg ( 10.18K )
miski.jpg ( 13.15K )
myd__o_w_p__ynie.jpg ( 5.47K )
pojemniki_na_ubrania.jpg ( 5.51K )
pude__ka_na_buty.jpg ( 8.21K )
r__kawica_do_odkurzania.jpg ( 16K )
Suma pobrań: 0 |
|
|
|
Feb 4 2010, 06:49 AM
|
|
|
Już jest najnowszy katalog na styczeń/luty 2010 Zostań konsultantką Betterware! Wejdź na stronę www.betterware.pl/img/katalog/c110.pdf i zobacz jak wiele promocji czeka. NAPISZ DO MNIE, jeśli jesteś zainteresowana: aniaol@tlen.pl GG 8453063 |
|
|
|
Apr 14 2010, 06:17 AM
|
|
|
Już jest najnowszy katalog na kwiecień 2010
Zostań konsultantką Betterware! Wejdź na stronę http://www.betterware.pl/img/katalog/c310.pdf i zobacz jak wiele promocji czeka. NAPISZ DO MNIE, jeśli jesteś zainteresowana: aniaol@tlen.pl GG 8453063 |
|
|
|
May 11 2010, 02:27 PM
|
|
|
Już jest najnowszy katalog na maj 2010
Zostań konsultantką Betterware! Wejdź na stronę http://www.betterware.pl/img/katalog/c410.pdf i zobacz jak wiele promocji czeka. Zarejestruj się już dzisiaj wypełniając dane w poniższym linku: http://www.betterware.eu/pl/Register.php W danych sponsora wpisz: PL-07375, Anna Olma Niezwłocznie po rejestracji wysyłam gratisowe katalogi. NAPISZ DO MNIE, jeśli masz pytania: aniaol@tlen.pl GG 8453063
Załączone pliki
|
|
|
|
Jul 27 2010, 08:11 PM
|
|
|
Zostań konsultantką Betterware!
To firma, która zajmuje się sprzedażą produktów ułatwiających codzienne życie. A może jesteś już konsultantką, np. Avon albo Oriflame? Wzbogać więc swoją ofertę i dorzucaj klientom dodatkowy katalog. Zobacz co oferuje Betterware http://www.betterware.pl/img/katalog/c610.pdf Tutaj obowiązują proste i jasne zasady: - zarabiasz 23% na czysto z każdej sprzedanej rzeczy - realizujesz atrakcyjny plan marketingowy - masz odroczony termin płatności - 14 dni - przysługują Ci dodatkowe rabaty przy rozbudowie grupy nawet do 15% - masz gwarancję jakości - czyli możliwość zwrotu produktu, jeżeli nie spełnia on Twoich oczekiwań - możesz uczestniczyć w bezpłatnych szkoleniach marketingowych - jako nowa konsultantka otrzymujesz prezenty w programie Łatwy Start - bierzesz udział w licznych akcjach promocyjnych i rekrutacyjnych - masz nielimitowany czas pracy i zarobki - zamówienia możesz składać w dowolnym terminie i w dowolnej częstotliwości, nie ma obowiązku robienia tego co katalog - JEDNORAZOWA opłata wpisowa wynosi tylko 9,90 zł - co miesiąc nowa promocja, więc ogłoszenie samo w sobie nie traci ważności Jeśli szukasz alternatywy dla sprzedaży kosmetyków, bądź dodatkowego zarobku, to właśnie jest oferta dla Ciebie. Zarejestruj się już dzisiaj wypełniając dane w poniższym linku: http://www.betterware.eu/pl/Register.php W danych sponsora wpisz: PL-07375, Anna Olma Niezwłocznie po rejestracji wysyłam gratisowe katalogi. Rejestracja do niczego nie zobowiązuje i nie wiąże się z żadnymi kosztami. NAPISZ DO MNIE, jeśli masz jeszcze inne pytania: aniaol@tlen.pl GG 8453063 Praca dla osób od 18 lat! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 04:13 AM |